1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

ОГОЛОШЕННЯ/НОВИНИ/ФБТ 2023-2024

ДЕНЬ ПЕРШОКУРСНИКА ОНЛАЙН!

ДЕНЬ ПЕРШОКУРСНИКА ОНЛАЙН!

Шановні першокурсники! Вітаємо вас зі вступом до КПІ ім. Ігоря Сікорського! Ми дуже вдячні, що ви обрали нас! Починається новий цікавий етап вашого життя і наша команда ДНВР зичить вам успіхів, здоров'я, наснаги і натхнення!

Вітання-листівка (https://youtu.be/HJ2ZL4_l1Ao) від КПІ ім. Ігоря Сікорського та ректора університету Згуровського Михайла Захаровича щодо початку нового навчального року!

Навчальний рік починається у дистанційному режимі, тому запрошуємо усіх вас на "ДЕНЬ ПЕРШОКУРСНИКА ОНЛАЙН", де ви зможете познайомитись з представниками свого факультету/інституту, дізнатися усю необхідну інформацію та задати питання. З переліком усіх заходів на своєму факультеті/інституті можете ознайомитись тут (https://telegra.ph/freshmans-meetings-09-15).

До початку тижня очного навчання всі пари будуть відбуватись ДИСТАНЦІЙНО та згідно з розкладом, оприлюдненим на каналі (https://telegra.ph/KANALI-FAKULTET%D0%86V%D0%86NSTITUT%D0%86V-07-27) деканату та rozklad.kpi.ua  для вашої академічної групи. Навчання починається по другому тижню!

Якщо ви ще не знаєте шифр своєї групи - можете подивитися тут (https://t.me/dnvr_31/680).

Нагадуємо про найважливіше: ефективну комунікацію зі студентами і викладачами стосовно організації освітнього процесу забезпечують куратори! Якщо ви вже знаєте шифр своєї групи, але куратор досі з вами не зв'язався – пишіть нам.

Library of the Faculty