1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Викладачі кафедри

Жолнер Лілія Григорівна 
доцент кафедри промислової біотехнології, кандидат біологічних наук.

Працює на кафедріз 1992 року.

Попередні місця роботи: З 1977р. по 1991р. працювала у відділі біохімії мікроорганізмів Інституту мікробіології і вірусології АН  України. З 2002р. по 2004р. працювала на факультеті менеджменту Академії муніципального управління , де під час роботи обіймала посаду заступника декана з навчально- методичної роботи. З 2005р. знову працює в НУТУ”КПІ” на кафедрі промислової біотехнології. Під час роботи на кафедрі виконувала обов”язки заступника декана  ФБТ з заочної форми навчання та заступника декана з навчально-виховної роботи.

Освіта.Закінчилау 1977р. Київський інститут харчової промисловості заспеціальністю “Технологія хлібопекарного, макаронного та кондитерського виробництва”. В1989р. захистила  кандидатську дисертацію на тему: „Літичні ферменти деяких термофільних бацил” та одержала вчений ступінь кандидата біологічних наук.
Навчальн
о- методична робота. Викладає  предмети :“ Біологія клітини”,   “Загальна імунологія” та “Біотехнологія харчових виробництв”та здійснює методичне забезпечення цих предметів. Керує  дипломними та магістерськими роботами студентів.

Науково-дослідна робота. Являється керівником НДР „Експериментально-теоретичне обґрунтування до розробки технологій імунобіологічних та діагностичних препаратів”, здійснює керівництво гуртком, студенти в якому працюють на темою „Протеолітичні та амілолітичні ферменти термофільних спорових бактерій роду Bacillus”.

Виховна  робота. Жолнер Л.Г. є куратором групи БТ-21.  
Опубліковано 74 наукових роб
оти, з них одне авторське    свідоцтво, два патенти та cім методичних посібників

Жолнер Л.Г. віповідає на кафедрі за проведення  виробничої, переддипломної практики на четвертому та п”ятому курсах і науково-дослідної практики магістрів.

                                                         









Library of the Faculty