Дисципліни навчального плану
- Деталі
- Перегляди: 4733
Основна література
- Домарецкий В.А., Остапчук М.В., Українець А.І. Технологія харчових продуктів. Київ, НУХТ, 2003.- 568с.
- Ауєрман Л.Я. Технология хлібопекарного производства.-М.: Лег. и пищевая пром –сть.1984.- 415с.
- Назаров Н.И., Гинсбург А.С., Гребенюк С.М. и др. Общая технология пищевих производств.-М.: Лег. И пищевая пром-сть.1981.-360с.
- Ковальская Л.П.,Суходол В.Ф.,Куц А.М. и др. Технология пищевых производств.- М.: Колос, 1997.-752с.
- Калунянц К.А.,ЯровенкоВ.А.,Домарецький В.А., Колчева О.А. Технология солода, пива,безалкогольних напитков.– М: Колос, 1992.- 450с.
- Валуйко Г.Г Технология виноградных вин.- Симферополь:Таврида.2001.-617с.
- Маринченко В. О., Домарецький В. А., Шиян П. Л., та ін. Технологія спирту. – Вінниця: „ Поділля – 2000”, 2003, - 496 с.
- Дяченко П.Ф. Технология молока и молочних продуктов.-М.: Пищевая пром-сть.1984.-426с.
- Платохін В.Я., Тюрікова І.С., Хоміч Г.П. Теоретичні основи технологій харчових виробництв.- Київ: Центр навчальної літератури,2006. – 640с.
- Домарецький В. А. Технология солода и пива: Учебник. – Киев: ИНКОС, 2004. – 432 с.
Додаткова література
- Альбер Сасоон. Биотехнология: свершения и надежды.-М.: Мир,1987.- 415с.
- Смоляр В.И. Рациональное питание.- Киев.:Наукова думка, 1991.-366с.
- Ромоданова В.О., Білоус Н.В.,Зубков В.С. Плавлені сири.-Київ.:УДУХТ, 2000.-180с.
- Бачурин Л.Я.,Смирнов В.А. Технология Лукеро-водочного производства.-М.Пищевая пром-сть,1975.-330с.
- МаликФ.Ф., ДоморецкийВ.А.,Ісаенко В.М. та інш.-Київ.:Ін-т.систем.дослідж. освіти,1995.-304с.
- Дробот В.И. Использование нетрадиционного сирья в хлебопекарной промышленности.-Киев: Урожай,1988.-152с.
- Домарецький В.А. Технологія солоду та пива.-Київ.: Урожай,1999.-544с.
- Шольц Е.П.,Куликов В.О.,Русаков В.А.Домарецкий В.А.та ін. Вступ до харчової технології та інженерії (виноробство).-Київ.УДУХТ,2000.-92с.
- Яровенко В.Л., Маринченко В.О. ,Смирнов В.А. и др. Технология спирта.- М: Колос, 1996.-460с.