1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

ОГОЛОШЕННЯ/НОВИНИ/ФБТ 2023-2024

Опитування щодо можливості освітнього процесу у студентів

Шановні студенти! Розуміємо, що зараз всі думки і прагнення українців спрямовані на якнайшвидшу перемогу України у цій війні і повернення до мирного життя.

Тому просимо вас пройти опитування аби університет більш конкретно володів інформацією щодо вашої життєвої ситуації в даний момент: чи є у вас можливість контактувати з альма-матер, чи є у вас бажання і можливість за вашим вибором дистанційно продовжувати освітній процес.

Для студентів випускових курсів:

      для студентів четвертого курсу бакалаврату (які побажають) надається можливість закінчити вчасно освітню програму, зокрема склавши кваліфікаційний іспит і отримати диплом;

      для студентів другого курсу магістратури завершити своє навчання та захистити магістерську роботу в дистанційному форматі.

Для студентів усіх інших курсів:

     для студентів інших курсів і програм (за їх бажанням) надається можливість дистанційно продовжити навчання за індивідуальними планами, або вибирати корисні для їх практичної діяльності дисципліни.

Викладачі в переважній більшості готові надавати вам всю можливу допомогу в освітньому процесі, однак всі чітко усвідомлюють реалії сьогодення і неприпустимість примусу у здобутті знань та повернення до повноцінного навчального процесу за будь-яку ціну.

ПРОЙТИ ОПИТУВАННЯ

Ми вас чуємо і розуміємо! Бережіть себе, близьких і Україну!

_______________________________________________________________________________________

Library of the Faculty